Edderkop kabale spil 3 | Edderkop kabalen gratis

Om denne edderkop kabale (spil 3)

Er du klar til, at kæmpe mod tiden? I denne edderkop kabale skal du kæmpe mod tiden. Tiden varierer alt efter hvor mange kulører du vælger, at spille med.

  • 1 kulør (spar): 10 minutter
  • 2 kulører (spar+hjerter): 12 minutter
  • 4 kulør (spar+hjerter+klør+ruder): 15 minutter

Som om det ikke er svært nok, at kæmpe mod tid, så har du også et mak antal træk. Du vil i toppen kunne se tallet 0500 til, at starte med. Hver gang du foretager et træk fratrækkes der én(1) fra dette tal. Det betyder i praksis, at du har maksimalt 500 træk til, at få edderkop kabalen til, at gå op.

I modsætning til eksempelvis spil 2, så vil du ikke være i stand til, at fortryde et træk heller. Alt i alt er dette altså en lidt sværere version af edderkop kabalen end mange måske er vant til.

Er man ny eller ikke så erfaren når det kommer til edderkop kabale, så kan man starte ud med spil 1 som er noget mere afslappende idet, at der ikke er nogen begrænsning ift. tid. Der er endvidere også en del hjælpemidler i spil 1.

Spillets design er meget blåt, hvilket kan virke lidt køligt, men tanken er jo, at man måske er mere på dupperne, hvis man ikke sidder og falder hen i et flot og afslappende design.